top of page

Evelyn Beenders

IMG_GOED-removebg-preview.jpg
Mijn naam is
Evelyn Beenders,
eigenaar van MantelzorgerVitaal, Stoelmassage Instituut Nederland en Relaxatwork.
 
Mijn missie is om meer positiviteit in de wereld
te brengen.
Over Mij


Ik geloof dat wanneer mensen met plezier hun werk doen en energie halen uit hun bezigheden, dit ten goede komt aan hun vitaliteit. Wanneer je lekker in je vel zit, straal je automatisch een positieve uitstraling naar je omgeving uit.


Ik geloof ook dat er heel veel mensen zijn die zich graag vitaler zouden willen voelen, altijd voor anderen klaar staan en ervaren dat ze hun situatie niet kunnen veranderen.

 

Dit geldt ook vaak voor mantelzorgers. Onze maatschappij heeft de laatste jaren te maken gehad met een steeds toenemend aantal mantelzorgers.


De zorgtaken voor een zieke partner, kind of ouder rusten steeds meer en vaker naast het “gewone” werk op de schouders van de mantelzorger.

 

Deze belasting kun je vaak een tijdje aan, zolang je zelf goed in je vel zit en vitaal bent. Maar zodra de balans tussen belasting en ontspanning ver zoek is, is het belangrijk om deze weer te herstellen.

Als mantelzorger neem je een speciaal plekje in in mijn hart. Je staat vaak 24 uur klaar voor een hulpbehoevende persoon, je geeft alles van jezelf, maar gunt jezelf vaak niet even een momentje rust. Dat betekent dat je vaak niet goed voor jezelf zorgt.


Graag wil ik dit anders zien. Dat jij ook weer wat meer energie krijgt en dat jij ook eens even niets MOET. Vandaar dat ik ook graag iets voor jou wil betekenen.

 

Ik wil mantelzorgers helpen. Want ik weet hoe jij je voelt met wellicht een verantwoordelijke job, een hulpbehoevende naaste die afhankelijk van je is, een gezin en een huishouden dat je draaiend moet houden. Je rent jezelf gemakkelijk voorbij en ik weet uit eigen ervaring hoe machteloos je je soms kunt voelen. Tegelijk voel je je schuldig als je even tijd voor jezelf neemt, maar geloof me: dat houd je niet lang vol.

 

Met mijn positieve instelling wil ik jou heel graag inspireren en handvatten geven om zelf de regie in eigen handen te nemen.

 

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd voor stoelmassage bij Touch Pro Europe, over persoonlijke effectiviteit en voor stresscounselor. Daarnaast werk ik met een heel team ervaren mensen die diverse workshops en massages verzorgen om jou een dagje ME-time te gunnen.

 

Het is mijn passie om deze verrassingsdag te organiseren voor jou. Ik ontzorg je en verwen je met een leuk en vitaal programma, waardoor jouw batterij weer even opgeladen wordt.

bottom of page